Skip to main content

Mökki­majoitusta

Juumassa, Pienen Karhunkierroksen kupeessa

Retkietapin tunnelmalliset mökit Juumassa

Etsitkö majoitusta Juumasta? Retkietapin Honkapirtti, Kelopirtti ja Piilopirtti sijaiset Pienen Karhunkierroksen lähtöpisteen tuntumassa Juumassa. Tunnelmalliset kelomökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja soveltuvat niin perheelle kuin aikuismajoittujillekin. Yhteiselle hiekkarannalle on matkaa vain 100 m. Kesällä majoittujien yhteiskäytössä on myös soutuvene. Lemmikit sallittuja lisämaksusta

Mökkimme ovat varattavissa Lomarenkaan kautta. Linkki online-varaukseen on mökkiesittelyn yhteydessä. 

Kelopirtti

2 + 4 hengelle , 40 m²

Kelopirtti on vuonna 1987 rakennettu kelomökki. Petipaikat löytyvät 2 aikuiselle ja 4 lapselle: makuuhuoneessa on parivuode, olohuoneessa levitettävä laveri ja pienellä parvella (matala, jyrkät portaat) 4 patjaa. Mökissä on tupakeittiö ja sähkösauna.

  • Sähköt, varaava takka, suihku ja sähkösauna, wc, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, TV

Honkapirtti

4 hengelle, 30 m²

Honkapirtti on vuonna 1985 rakennettu kelomökki, jossa on kaksi makuualkovia. Molemmissa makuualkoveissa on 130-140 cm leveä parivuode (130-140 cm leveä). Mökissä on tupakeittiö sekä sähkösauna.

  • Sähköt, avotakka, suihku ja sähkösauna, wc, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, TV

Piilopirtti

2 + 2 hengelle, 30 m²

Piilopirtti sijaitsee parhaalla paikalla, Pienen Karhunkierroksen lähtöpisteen vieressä. Petipaikat löytyvät kahdelle, lisävuoteet kahdelle. Makuuhuoneessa on kerrossänky, olohuoneessa levitettävä laveri. Mökissä on tupakeittiö ja sähkösauna.

  • Sähköt, varaava takka, suihku ja sähkösauna, wc, sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, TV

Leirintä­alue

Alueella on mahdollisuus leiriytyä telttaillen tai matkailuautolla tai -vaunulla.  Hintoihin sisältyvät keittokatos sekä WC- ja suihkutilat.

Rantasauna

Puulämmitteinen sauna 3-4 hengelle.  Voitte varata ja maksaa saunan esim. retkelle lähtiessä. Lämmitämme saunan valmiiksi sovittuun ajankohtaan mennessä.

Lisätietoa www.alajuumacamping.fi
Varaukset  +358 40 768 6960 tai varaukset@alajuumacamping.fi

Juumassa tekemistä riittää!

Kesällä Juumassa on tekemisen meininkiä ja kylä herää eloon – tekeminen ei lopu kesken!

Mökin ovelta pääset suoraan vaeltamaan Pienelle Karhunkierrokselle. Pienen Karhunkierroksen jälkeen voit tutustua muihin Oulangan kansallispuiston reitteihin – Kiutakönkäälle on matkaa vain 16 kilometriä. Kuusamon yksi kuuluisimmista kuvauspaikoista Pähkänäkallio on myös lähistöllä. Kitkajoen sekä Oulankajoen kalastusalueet ovat helposti tavoitettavissa ja kalastusluvat saat kahvilastamme. Myös koskenlaskuseikkailuihin pääset suoraan mökin kynnykseltä.

Talven tullessa Juuman kylä rauhoittuu ja kelomökimme tarjoavatkin ainutlaatuisen elämyksen luonnon rauhassa. Oulangan kansallispuiston reitit ovat hyvin kuljettavissa myös talvella. Alkutalvesta retkille kannattaa varata lumikengät mukaan, mutta keväällä suosituimmat reitit ovat hyvin kuljettavissa myös kävellen.

Olemme avoinna myös talvella

Myöhään syksyllä ja talvella on mahdollista nähdä revontulia, täällä ei valosaaste häiritse. Revontulibongaajille löytyy myös hyviä kuvauspaikkoja automatkan päästä. Esimerkiksi Konttaiselle on matkaa 20 km ja Riisitunturin kansallispuistoon noin 40 km.  

Mikäli välillä kaipaat hieman vauhdikkaampaa menoa, Rukalle on matkaa vain 25 km.