Skip to main content

Retkietapin kahvila

Pienen Karhunkierroksen kupeessa

Kotona leivotut makeat ja suolaiset herkut kahvilastamme!  

Tule nauttimaan kotona leivotut makeat ja suolaiset herkut tunnelmalliseen Retkietapin kahvilaamme Juumaan. Rantakahvilamme palvelee kesällä päivittäin klo 11-17* Pienen Karhunkierroksen lähtöpaikalla, Juumassa.

Tarjolla on päivittäin kahvin ja teen lisäksi virvokkeita sekä kotona leivottua pullaa. Pieni nälkä lähtee suolaisilla piirakoilla – valikoimamme vaihtelee päivittäin!

Aurinkoisella säällä terassilta avautuvat upeat järvimaisemat kohti Pientä Karhunkierrosta. Täällä on hyvä hengähtää hetki vaikka patikkaretken päätteeksi.

Meillä käy yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi käteismaksu. 

*Sateisella säällä keskitymme leipomaan lisää herkkuja. Seuraathan meitä Facebookissa tai Instagramissa ja tiedät päivän tilanteen.

Tulethan kahvilaamme terveenä!

Kahvilamme on toiminnassa vain kesä-syyskuussa, joten meille on tärkeää, että voimme toimia turvallisesti koko kesäkauden ajan. Toivommekin, että huomioit kanssa kahvittelijat ja henkilökuntamme ja tulet kahvilaamme vain terveenä. Puhdistathan kädet kahvilaan saapuessa ja lähtiessä, tarjolla on käsidesiä. Suosittelemme maskin käyttöä kahvilassa liikkuessa.

Olemme rajoittaneet istumapaikkoja turvavälit huomioiden. Meillä saattaa olla välillä ruuhkaa, odotathan omaa vuoroasi ohjeistuksen mukaisesti. Pahoittelemme mahdollista häiriötä ja kiitämme kärsivällisyydestä!