Skip to main content

Kosken­lasku­seikkailu Perhe­reitti

Perhereitti on täydellinen harjoitusreitti koskenlaskun ensikertalaisille

Kokoonnumme Käylässä (sijainti kartalla), noin 20 min. päästä Rukalta, josta lähdemme varusteiden vaihdon jälkeen kohti koskenlaskuseikkailua!

Käylä – Juuma -osuudella lasketaan seitsemän koskea. Retken kolme ensimmäistä koskea – Käyläkoski, Vähä-Käylän koski ja Vääräkoski – ovat I-luokan koskia kansainvälisen koskiluokituksen mukaan. Näissä rauhallisemmin virtaavissa koskissa on hyvä hakea tuntumaa koskenlaskuun.

Vääräkosken jälkeen suuntaamme kohti Perhereitin II-luokan koskia ja meno muuttuu vauhdikkaammaksi. Näissä koskissa saatat tuntea jo vedenpärskeitä kasvoillasi! Toiseksi viimeisenä koskena laskemme reitin vauhdikkaimman kosken: Harjakoskessa pääset tuntemaan kunnolla koskenlaskun hurmaa! Reitin viimeisessä koskessa rauhoitellaan menoa, jonka jälkeen ajetaan moottorilla lyhyt siirtyminen reitin päättymispaikalle Juuman tuntumaan. Autokuljetus takaisin kokoontumispaikkaan.

Lähdöt joka päivä klo 10, 12 ja 15 Käylästä. Myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

Retken kesto n.2h kuljetuksineen

Hinta 40 € / aikuinen, 20 € / 5-12v lapsi

Ikäraja K5

Koskenlaskun hinta sisältää varusteet (kumisaappaat, sadehousut ja -takki, pelastusliivi, kypärä), kuljetukset takaisin kokoontumispaikkaan, koskenlaskukipparitutkinnon suorittaneen oppaan, kumilautan ja melat, vakuutukset.

Koskenlaskuseikkailu omalla porukalla

Haluatko kokea koskenlaskuseikkailun perhereitillä omalla porukallasi? Järjestämme koskenlaskuretkiä myös privaatisti.

Hinnat alkaen 60€/hlö, minimiryhmäkoko 4 henkilöä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Osallistuthan retkillemme vain terveenä!

Keskitymme kesäpalveluihin ja palvelemme vain kesä-syyskuussa, joten meille on tärkeää, että voimme toimia turvallisesti koko kesäkauden ajan. Toivommekin, että huomioit kanssa lomailijat ja henkilökuntamme – osallistu retkiimme vain terveenä. Puhdistathan kädet ennen varusteiden vaihtoa saapuessa ja lähtiessä, tarjolla on käsidesiä. Autoissamme on myös tarjolla kasvomaskit kuljetuksien ajaksi.

Mikäli oireilet ennen retkeä ja joudut perumaan osallistumisen koronaoireiden vuoksi, siirrämme osallistumisen veloituksetta toiseen kertaan.